Ajankohtaista | Kotkan OMT-Fysio 30v.
Kotkan OMT-Fysio 30v.

Kotkan OMT-Fysion historiaa

Kotkan OMT-Fysio Ky on perustettu elokuussa 1983, silloiselta nimeltään Kotkan Fysikaalinen Keskus.
Fysioterapeutit Ilkka Korhonen ja Anne Asp toteuttivat haaveensa ja perustivat yksityisen fysikaalisen hoitolaitoksen.
Vuonna 1989 Anne Asp muutti perheineen Joensuuhun ja hänen tilalleen astui fysioterapeutti Vesa Lehtola.

Toimitilat

Toimitilat sijaitsivat aluksi Kotkan Lääkärikeskuksen yhteydessä, Kotkankatu 10:ssä, kolmannessa kerroksessa ja vuonna 1986 oli muutto saman talon neljänteen kerrokseen. Nykyisiin toimitiloihin ns. vanhan Sokoksen taloon, Kirkkokatu 21 muutettiin 1.4.2011.
Tilat ovat nykyaikaiset ja räätälöity juuri meille sopiviksi. Hoitohuoneita on viisi. Tämän lisäksi toimitiloissa on viihtyisä odotustila, tuki- ja liikuntaelinongelmiin tarkoitettu Dr.Wolff-harjoitussali, S 3 Check - testauslaite, naisten - ja miesten pukuhuoneet wc- ja suihkutiloineen sekä henkilökunnan sosiaaliset tilat. Kokonaispinta-ala on noin 200 m2.

Henkilökunta

Kotkan OMT-Fysion henkilökuntaan kuuluvat pääosakkaidensa, Ilkka Korhosen ja Vesa Lehtolan lisäksi fysio/lymfaterapeutti Tuula Kesseli, fysioterapeutti Tero Somervuori sekä toimistosihteeri Paula Lindqvist.

Fysioterapia Kotkan OMT-Fysiossa

Nykykäytännön mukaisesti fysioterapiakeskukset pyrkivät erikoistumaan jonkin hoitosuuntauksen taitajiksi unohtamatta kuitenkaan fysioterapian laajaa kokonaisuutta.
Kotkan OMT-Fysion toiminnan toiminta-ajatuksena on tuottaa korkealaatuisia ja tuloksellisia fysioterapiapalveluja tuki-ja liikunta- ongelmaisille asiakkaille.
Fysioterapeutit Ilkka Korhonen ja Vesa Lehtola ovat molemmat erikoistuneet OMT-fysioterapiaan, joka on ammattikunnan arvostetuin ja vaativin nikamien ja nivelten tutkimiseen ja hoitoon perehdyttävä tutkinto. Monipuolisuutensa ansiosta em. tutkinto helpottaa asiakkaan tutkimista ja spesifin tutkimisen perusteella hoidon kohde on tarkemmin määriteltävissä. Tehokkaampi ja tuloksellisempi fysioterapia on asiakkaan ja yhteiskunnan kannalta taloudellista.

OMT-fysioterapeutti Ilkka Korhonen on suorittanut myös fysioterapeuteille suunnatun akupunktuurikoulutuksen. Akupunktiota käytetään fysioterapian ohella menestyksekkäästi esimerkiksi jännitysniskojen ja pitkittyneiden nivelkipujen hoitoon.

OMT-fysioterapeutti Vesa Lehtola on valmistunut terveystieteiden maisteriksi (pääaineena liikuntalääketiede) Kuopion yliopistosta v. 2004. Hän on suorittanut myös työterveyshuollon ns. pitkän kurssin.
Suomen Fysioterapialiiton hallitus on nimennyt hänet myös TULE-fysioterapian erikoisasiantuntijaksi.

Fysio/lymfaterapeutti Tuula Kesselin osaamiseen kuuluu erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito, lymfaterapia sekä erilaisten ryhmien ohjaaminen.

Fysioterapeutti Tero Somervuoren osaamiseen kuuluvat erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksein hoito sekä alaraajaongelmien toiminnallinen tutkiminen ja hoitaminen.

Toimistosihteeri Paula Lindqvistin vastuualueena on yrityksen asiakaspalvelu, ajanvaraus, taloushallinta, tietojenkäsittely ja laatuasiat.

Toimisto tiedottaa:
Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Kotkan OMT-Fysion liiketoiminta on myyty Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:lle. Toimintamme jatkuu täysin entisellään. Ajanvaraus on entiseen tapaan joko puhelimitse 05 2110 900 tai nettisivulla www.kotkanomt-fysio.fi. Kotkan OMT-Fysion koko henkilökunta siirtyy innokkaasti uuden toimijan siipien alle. Coronarian ja meidän arvot kohtaavat meille tärkeissä asioissa (ammattitaito ja asiakaslähtöisyys). Myös suomalaisuus omistuksessa ratkaisi yrityskaupan toteutumisen.

KOTKAN OMT-FYSIO KANTAAN 3.4.2018

Olemme tänään ottaneet käyttöön Potilastiedon arkistoinnin. Tutustuthan Potilastiedon arkistoon ja Omakanta-palveluun jo ennen ensimmäistä käyntiäsi osoitteessa www.kanta.fi.
Toivomme tämän lisäävän asiakastyytyväisyyttä sekä -turvallisuutta.

TERO SOMERVUORI OMT-KOULUTUKSEEN

Kotkan OMT-Fysion fysioterapeutti Tero Somervuori on tullut valituksi OMT-erikoistumiskoulutukseen. Koulutus ajoittuu vuosien 2018-2020 välille, mutta Teron vastaanotto Kotkan OMT-Fysiossa jatkuu tuonakin aikana neljänä päivänä viikossa.

KELA:N SUORAKORVAUSJÄRJESTELMÄ KUULUU PALVELUUMME!

Kotkan OMT-Fysio:
Avoinna:
ma, ti, to 8.00 - 18.00
ke ja pe 8.00 - 16.00.

Ajanvaraus normaalisti
ma - pe klo 8.00 - 15.30
Puhelinajanvaraus ark. 8.00 - 15.30.

Puhelin (05) 211 0900
Kirkkokatu 21, 2 krs.(Medituuli)
48100 Kotka.

Sähköposti:
toimisto@kotkanomt-fysio.fi
webmaster