Hoidot ja palvelut | OMT-Fysioterapia
OMT - Fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT)

Ortopedinen manuaalinen terapia on TULE-ongelmien (tuki- ja liikuntaelin) fysioterapiaa, jossa tutkitaan ja hoidetaan lihasten toimintaa sekä nivelen yleistä että spesifiä liikkuvuutta osana ihmisen fyysistä toimintakykyä.
OMT sisältää ohjauksen omatoimiseen harjoitteluun ja ongelmien uusiutumisen ehkäisyyn.

OMT:ssä käytetään fysikaalisten hoitojen lisäksi sekä manuaalisia käsittelyitä (=terapeutin suorittamia), tarvittaessa manipulaatiota että aktiivisia harjoitteita (=terapeutin potilaalle ohjaamia) nivelen/nivelten liikkuvuuden lisäämiseksi.


OMT:ssä hoito perustuu ongelmien syiden selvittämiseen mahdollisen lääkärin lähetteen (tutkimus ja hoitomääräys, SV 3) ja alkututkimuksen avulla. Vain ongelmien syihin kohdistetulla hoidolla voidaan saavuttaa mahdollisimman hyvä hoitotulos mahdollisimman nopeasti.

OMT-fysioterapeutin koulutus kestää 3,5 vuotta fysioterapeutin koulutuksen lisäksi. Koulutukseen valitaan pääsykokeilla vähintään 2 vuotta työskennelleitä fysioterapeutteja.

OMT-fysioterapia on KELA:n korvaamaa kuten muukin fysioterapia.

Toimisto tiedottaa:
Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Kotkan OMT-Fysion liiketoiminta on myyty Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:lle. Toimintamme jatkuu täysin entisellään. Ajanvaraus on entiseen tapaan joko puhelimitse 05 2110 900 tai nettisivulla www.kotkanomt-fysio.fi. Kotkan OMT-Fysion koko henkilökunta siirtyy innokkaasti uuden toimijan siipien alle. Coronarian ja meidän arvot kohtaavat meille tärkeissä asioissa (ammattitaito ja asiakaslähtöisyys). Myös suomalaisuus omistuksessa ratkaisi yrityskaupan toteutumisen.

KOTKAN OMT-FYSIO KANTAAN 3.4.2018

Olemme tänään ottaneet käyttöön Potilastiedon arkistoinnin. Tutustuthan Potilastiedon arkistoon ja Omakanta-palveluun jo ennen ensimmäistä käyntiäsi osoitteessa www.kanta.fi.
Toivomme tämän lisäävän asiakastyytyväisyyttä sekä -turvallisuutta.

TERO SOMERVUORI OMT-KOULUTUKSEEN

Kotkan OMT-Fysion fysioterapeutti Tero Somervuori on tullut valituksi OMT-erikoistumiskoulutukseen. Koulutus ajoittuu vuosien 2018-2020 välille, mutta Teron vastaanotto Kotkan OMT-Fysiossa jatkuu tuonakin aikana neljänä päivänä viikossa.

KELA:N SUORAKORVAUSJÄRJESTELMÄ KUULUU PALVELUUMME!

Kotkan OMT-Fysio:
Avoinna:
ma, ti, to 8.00 - 18.00
ke ja pe 8.00 - 16.00.

Ajanvaraus normaalisti
ma - pe klo 8.00 - 15.30
Puhelinajanvaraus ark. 8.00 - 15.30.

Puhelin (05) 211 0900
Kirkkokatu 21, 2 krs.(Medituuli)
48100 Kotka.

Sähköposti:
toimisto@kotkanomt-fysio.fi
webmaster