Hoidot ja palvelut | Niska-Selkäryhmät
Niskaan ja selkään kohdistuvat harjoitteet

Niska - Selkäryhmät

Kotkan OMT-Fysion niska-selkäryhmien tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisuus jatkaa omatoimista harjoittelua ohjatusti sekä oppia yksilölliset kivunhallintamenetelmät. Harjoitteiden valikoinnissa on käytetty fysioterapian ja liikuntalääketieteen viimeistä tutkimustietoutta ja monivuotista kliinistä kokemusta tarkoituksena "yhdistää tiede käytäntöön".


Niskalenkki
Niskalenkki
Ryhmä on tarkoitettu niska-hartiaseudun sekä olkapään ja rintarangan ongelmista kärsiville. Päänsärky, hartiaseudun kiputilat, yläraajojen puutumisoireet ja yläselän kivut ovat tavallisimpia oireita. Pienryhmässä harjoitellaan olkapää- ja hartia-alueen asennon hallintaa ja haetaan tukilihaksiston aktivoitumista.

Kuuden jumppakerran kurssilla opit uusia keinoja toistuvien niskan ja olkapään tai käden oireiden hoitoon, joita voit jatkaa omatoimisesti.
Kurssi sisältää viikoittaisen ryhmäkuntoutuksen kuuden viikon ajan sekä omaharjoittelun ohjauksen.

NiskalenkkiNiskalenkki
Selkävoitto
Onko selkäsi ns. 'aina' jumissa? Onko sukkien laittaminen jalkaan aamuisin aina vain hankalampaa? Tiedämme tunteen. Tässä saattaa olla ratkaisu juuri sinulle.

Selkävoitto - ryhmä on tarkoitettu selkäongelmien sekä selästä aiheutuvien alaraajaongelmien hoitoon. Erityisesti ryhmästä on hyötyä pitkäaikaisista ja toistuvista kivuista, välilevyongelmista, välivevyn pullistumasta, 'Iskias' ongelmista sekä nikaman siirtymisen aiheuttamista ongelmista kärsiville henkilöille. Karista noidannuoli kannoiltasi lopullisesti.

Ryhmä sopii hyvin myös leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Ryhmässä harjoitetaan selkärankaa ja lantiota tukevien lihasten aktivoitumista ja hallintaa eri alkuasennoissa sekä liikkeissä.

Ryhmä toteutetaan kuuden jumppakerran kurssina. Kurssi sisältää viikoittaisen ryhmäkuntoutuksen kuuden viikon ajan sekä omaharjoittelun ohjauksen.

NiskalenkkiFYSIOKIMPPARYHMÄT
Fysiokimpparyhmiä toteutetaan tilauksesta.

Toimisto tiedottaa:
KOTKAN OMT-FYSIO KANTAAN 3.4.2018

Olemme tänään ottaneet käyttöön Potilastiedon arkistoinnin. Tutustuthan Potilastiedon arkistoon ja Omakanta-palveluun jo ennen ensimmäistä käyntiäsi osoitteessa www.kanta.fi.
Toivomme tämän lisäävän asiakastyytyväisyyttä sekä -turvallisuutta.

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT:

TO 29.3. KLO 8-18
PE 30.3. SULJETTU
MA 2.4. SULJETTU

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ!

SELKÄREMPPA KAMPANJA 9.2.-2.3.

Fysioterapeutin tekemä tutkimus ja suunnitelman teko 35€ (30min). Et tarvitse lääkärin lähetettä.
Ajanvaraukset puhelimitse 05-211 0900.

TERO SOMERVUORI OMT-KOULUTUKSEEN

Kotkan OMT-Fysion fysioterapeutti Tero Somervuori on tullut valituksi OMT-erikoistumiskoulutukseen. Koulutus ajoittuu vuosien 2018-2020 välille, mutta Teron vastaanotto Kotkan OMT-Fysiossa jatkuu tuonakin aikana neljänä päivänä viikossa.

Arvoisat asiakkaat!

Olemme ottaneet käyttöön 1.10. alkaen laskutuslisän 5€ pankkisiirron yhteydessä.

KELA:N SUORAKORVAUSJÄRJESTELMÄ KUULUU PALVELUUMME!

UUTTA! AURON-OLKAPÄÄRYHMÄ

Olkapääryhmä tarkoitettu olkapään ongelmista kärsiville henkilöille. Ryhmään voi osallistua fysioterapeutin alkututkimuksen jälkeen, jolloin varmistetaan ryhmään soveltuvuus ja paras mahdollinen hyöty.

Kotkan OMT-Fysio:
Avoinna:
ma, ti, to 8.00 - 18.00
ke ja pe 8.00 - 16.00.

Ajanvaraus normaalisti
ma - pe klo 8.00 - 15.30
Puhelinajanvaraus ark. 8.00 - 15.30.

Puhelin (05) 211 0900
Kirkkokatu 21, 2 krs.(Medituuli)
48100 Kotka.

Sähköposti:
toimisto@kotkanomt-fysio.fi
webmaster