Hoidot ja palvelut | Kinesioteippaus
Kinesioteippaus

Kinesioteippaus hoitomuotona

Kinesioteippaus on Japanista alkunsa saanut hoitomuoto, joka on myöhemmin levinnyt ympäri maailmaa. Menetelmä on varsinkin urheilijoiden parissa suosittu ja sitä käytetään yleisesti myös fysioterapiahoitojen yhteydessä. Teippi on elastista materiaalia, joka kestää vettä ja pysyy paikallaan useita päiviä.

Kinesioteippauksessa käytetään tarkoituksesta riippuen monia eri tekniikoita. Perinteiseen urheiluteippiin verrattuna kinesioteipin päätarkoitus on tukemisen sijaan edistää kudosten paranemisprosessia ja normalisoida liikemallien toimintaa.

Kinesioteippausta voidaan käyttää mm. lihasten aktivoinnissa / rauhoittamisessa, nivelten tukemisessa, hermokudoksen ongelmissa, lymfakierron aktivoimisessa sekä ryhdin tukemisessa / korjaamisessa.

Kotkan OMT-Fysiossa kinesioteippausta käytetään joko fysioterapiahoitojen tukena tai voit varata ajan erikseen pelkkään teippaukseen.

Toimisto tiedottaa:
KOTKAN OMT-FYSIO KANTAAN 3.4.2018

Olemme tänään ottaneet käyttöön Potilastiedon arkistoinnin. Tutustuthan Potilastiedon arkistoon ja Omakanta-palveluun jo ennen ensimmäistä käyntiäsi osoitteessa www.kanta.fi.
Toivomme tämän lisäävän asiakastyytyväisyyttä sekä -turvallisuutta.

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT:

TO 29.3. KLO 8-18
PE 30.3. SULJETTU
MA 2.4. SULJETTU

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ!

SELKÄREMPPA KAMPANJA 9.2.-2.3.

Fysioterapeutin tekemä tutkimus ja suunnitelman teko 35€ (30min). Et tarvitse lääkärin lähetettä.
Ajanvaraukset puhelimitse 05-211 0900.

TERO SOMERVUORI OMT-KOULUTUKSEEN

Kotkan OMT-Fysion fysioterapeutti Tero Somervuori on tullut valituksi OMT-erikoistumiskoulutukseen. Koulutus ajoittuu vuosien 2018-2020 välille, mutta Teron vastaanotto Kotkan OMT-Fysiossa jatkuu tuonakin aikana neljänä päivänä viikossa.

Arvoisat asiakkaat!

Olemme ottaneet käyttöön 1.10. alkaen laskutuslisän 5€ pankkisiirron yhteydessä.

KELA:N SUORAKORVAUSJÄRJESTELMÄ KUULUU PALVELUUMME!

UUTTA! AURON-OLKAPÄÄRYHMÄ

Olkapääryhmä tarkoitettu olkapään ongelmista kärsiville henkilöille. Ryhmään voi osallistua fysioterapeutin alkututkimuksen jälkeen, jolloin varmistetaan ryhmään soveltuvuus ja paras mahdollinen hyöty.

Kotkan OMT-Fysio:
Avoinna:
ma, ti, to 8.00 - 18.00
ke ja pe 8.00 - 16.00.

Ajanvaraus normaalisti
ma - pe klo 8.00 - 15.30
Puhelinajanvaraus ark. 8.00 - 15.30.

Puhelin (05) 211 0900
Kirkkokatu 21, 2 krs.(Medituuli)
48100 Kotka.

Sähköposti:
toimisto@kotkanomt-fysio.fi
webmaster